Skelbimo galiojimo laikas baigėsi. Žiūrėti kitus skelbimus IT, telekomunikacijų srityje.
Telia
Telia

Praktikantas (-ė) Duomenų analitikos komandoje

nuo 934 €
Neatskaičius mokesčių
1 Peržiūra

Become Telia’s Next Gen: vasaros darbo praktika

Esi studentas, o gal svajoji keisti karjeros kelią? Vasaros praktika „Become Telia's Next Gen“ laukia tavęs! Leiskis į atradimų, inovacijų ir augimo kelionę kartu su mumis. 

Mes esame

Šiuo metu mes ieškome praktikanto (-ės) „Telia” duomenų analitikos komandoje! Analitikos departamento misija yra įgalinti „Telia Lietuva” skaitmenines galimybes bei padėti organizacijai tapti valdoma duomenų ir informacijos pagalba. Padalinys kuria „Telia Lietuva” duomenų valdymo strategiją, valdo atitinkamos infrastruktūros bei įrankių įdiegimą bei jų naudojimą organizacijoje. Esame organizuoti pagal verslo perspektyvas ir tiesiogiai dirbame su visais Telia padaliniais – komercijos, pardavimų, skaitmenizacijos, finansų, marketingo, technologijų.

Tavo naujas iššūkis

Prisijunk praktikai su „Telia” ir įgauk profesinio pasitikėjimo savimi. Patirk naujus iššūkius, susipažink su stipria mūsų kultūra, pamatyk kaip dirba tikri savo srities profesionalai. Komandoje dirba įvairių su duomenimis susijusių specializacijų profesionalai – duomenų architektas, analitikos inžinieriai, duomenų analitikai, verslo analitikai. Jie teikia organizacijai reikalingus duomenis, reguliarias ataskaitas ir įžvalgas. Siekiame sukurti lanksčią ir intuityviai naudojamą duomenų savitarnos sistemą, kuri padėtų priimti tiek operatyvinius, tiek strateginius įmonės valdymo sprendimus. Naudojame AWS Redshift, SAS, SAP BW, Qlik technologijas.

Koks (-ia) esi tu?

  • Esi smalsus (-i) ir savarankiškas (-a);
  • Turi bazinius programavimo įgūdžius (SQL arba Python);
  • Turi gerus komunikacijos įgūdžius;
  • Esi atkaklus (-i) ir pozityvus (-i).

Ko gali tikėtis iš šios praktikos?Praktikos projektas suteiks galimybę suprasti įmonės duomenų infrastruktūrą ir prisidėti prie jų kokybės gerinimo, kuriant kontrolės mechanizmus. Konkreti baigtinė užduotis suteiks galimybę tobulinti techninius įgūdžius dirbant su labiau patyrusių kolegų mentoryste bei sukurti įrankį, kuris prasmingai prisidės prie „Telia” analitikos kokybės gerinimo.

Ką gausi prisijungęs (-usi) prie Telia?

  • Praktikantams siūlome 934 Eur/mėn. (neatskaičius mokesčių) atlygį.
  • Lanksčias darbo sąlygas.
  • Įvairias nuolaidas ir išskirtinius partnerių pasiūlymus.
  • Galimybę augti tiek asmeniškai, tiek profesinėje srityje.
  • 20 000 puikių kolegų Šiaurės ir Baltijos šalyse.

Susidomėjai?

Jei nori tapti mūsų komandos nariu, atsiųsk savo gyvenimo aprašymą! Konfidencialumą garantuojame. Finaliniams kandidatams bus atliekama papildoma patikra.

Welcome to Telia – let’s make better happen!

Miestas:

Vilnius

Nuotolinis darbas:

Ne

Trukmė:

Pilnas etatas

Skelbimas galioja iki:

2024-05-23